GRAFISK DESIGN

Vi utvikler visuelle konsepter og designelementer som informerer, inspirerer og fenger.

VISUELL KOMMUNIKASJON SOM INFORMERER OG INSPIRERER

Vi utvikler visuelle konsepter og designelementer som informerer, inspirerer og fenger.

PRO:Narvik besitter lang erfaring innen grafisk design. Vi analyserer ditt behov og hjelper deg med kreative løsninger for at du skal nå ditt mål.

Et budskap, et produkt eller en tjeneste skal gis en grundig gjennomtenkt form og utseende, for at brukere og forbrukere skal forstå det best mulig.

Våre designere jobber praktisk, estetisk og håndverksmessig, så vel som analytisk, abstrakt og problemløsende. Det betyr at de kan visualisere et budskap så det kommuniserer best mulig.

Vi analyserer ditt behov for å komme frem til det visuelle uttrykket som passer best til budskapet og vi er flinke til å se flere muligheter og finne gode visuelle løsninger. Vi gir råd til våre kunder slik at de kan ta de riktige kommunikasjonsvalg. Vi hjelper deg blant annet med:

  • Logo- og profilutvikling
  • Magasiner, brosjyrer, annonser og plakater
  • Alt av trykksaker, kampanjer og markedsmateriell
  • Skilt, bannere, bil- og vindusdekor

Med våre gode samarbeidsavtaler er du sikret høy kvalitet og gode priser på alt av trykksaker. Ta kontakt hvis du ønsker hjelp til din utforming av grafisk materiell.

NOEN AV VÅRE KUNDER

Vi er privilegerte som får samarbeide med mange spennende kunder og møte nye utfordringer hver dag. Vår kundeportefølje er rikholdig, og logoene nedenfor gir et glimt av noen av våre samarbeidspartnere.

 

KONTAKT OSS

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss. Vi hjelper deg gjerne.

Johnny Rasmussen

Daglig leder


+47 76 95 55 00

+47 907 78 820

johnny@pronarvik.no

Caroline Quintanova

Lærling


+47 76 95 55 00

post@pronarvik.no